now playing: Zen Café - Vattupuskassa

"Vattupuskassa pidin piiloa. Toivoin että pelko työntyis pois tai kauemmas."

Kävin äskön vielä ulkoilemassa. Tein lumienkeleitä ja hyräilin juuri tuota biisiä mitä nyt kuuntelen. Tuo biisi on muuten oikeasti erittäin nätti, ei saa ruveta mitenkään kaksimielisesti sen nimeä ajattelemaan, sillä se ei todellakaan kerro mistään sellaisesta. Joka tapauksessa tein niitä lumienkeleitä ja siinä hangessa maatessani katselin tähtiä. Oli hassua ajatella koko tätä maailmaa ja kaikkeutta.

"Kaikkeuden halkaisijaksi arvioidaan noin 14 miljardia valovuotta. Maapallon sijaintia kaikkeudessa ei ole mielekästä määritellä, sillä tietyssä mielessä kaikkeuden jokainen piste on samalla alkuräjähdyksen tapahtumapaikka."

Niin sanoo Wikipedia. Olo on niin pienen pieni, kun rupeaa asiaa tuolta kantilta miettimään, mutta niin se on. Me olemme vain hyvin pieni osa tätä koko kaikkeutta. Emme edes tiedä mitä kaikkea tuolla jossain kaukana on. Minä ainakin uskon, että siellä voisi ihan hyvin olla elämääkin. Ei maapallo voi olla ainoa elollinen paikka koko tässä kaikkeudessa.

Saatan kuulostaa ihan sekopäiseltä jonkun mielestä, mutta tälläisiä ajatuksia sitä tuppaa iltaisin päähän tulemaan, kun on juonut liikaa kahvia ja katselee tähtiä.